Техніка нанесення губної помади

Як це ні дивно, але і в справі макіяжу губ важлива техніка. Недарма, кращі візажисти-стилісти впевнено говорять, що якщо фарбувати очі може навчитися кожен, то красиво нафарбовані губи вимагають справжньої майстерності. Раз мазок, два мазок… Такий підхід до гідного макіяжу губ явно непридатний. А як треба?

По-перше, починати треба з пілінгу, який позбавить Ваші губки бантиком від всяких непотрібних шкірок, ороговений, лущення і т. д. Тільки для цього не потрібно застосовувати те ж пілінг-засіб, що і для особи. Запам’ятайте, що шкіра губ – найбільш чутлива й тонка шкіра! Якщо ж у Вас під рукою немає ні спеціальних коштів, ні часу на попередній пілінг , можна дбайливо очистити тоніком свої чарівні губки – очищенню бути в будь-якому разі!

Для того, щоб в майбутньому не з’явилося ефекту розпливлася помади після кількох випитих коктейлів, особи область навколо губ потрібно гарненько припудрити, а от самі губи на цьому етапі припудрювати не варто (як це помилково роблять багато дами). Пудра скачається під помадою, якщо попередньо не зволожити губи кремом і не нанести тональну основу, яка заповнить собою все непотрібні тріщинки і створить гладку й рівну основу для подальшого нанесення макіяжу.

І тільки зараз настає найвідповідальніший момент – малюємо все, що нам недодала природа, ну, або в кращому випадку підкреслюємо всі свої природні «припухлості-бантики». Контурний олівець повинен бути або тон-в-тон з губною помадою, або на тон темніше цієї самої губної помади. Малювати контур потрібно починати з середини, а не з куточків, як роблять багато представниць жіночої статі. Якщо губки у Вас вузькі, можна на півміліметра візуально збільшити контур губ, а от якщо губи занадто великі візуально зменшити аналогічним способом – півміліметра всередині природного контура і губки зорово зменшуються.

У багатьох дівчат буває проблема – начебто і нафарбувала все правильно, а через пару годин після макіяжу помада кудись зрадницьки зникає, залишаючи тільки яскравий контур, зроблений олівцем. Щоб раз і назавжди позбавити себе від такої проблеми, потрібно запам’ятати маленьку хитрість – олівцем робимо не тільки контур, але і затушовуємо легкими вертикальними лініями всю поверхню губ і тільки потім наносимо помаду.

Чому професіонали вибирають спеціальні пензлики для нанесення помад? Тому що тільки за допомогою кисті можна нанести помаду на кожну клітинку Ваших губ, заповнюючи кожну тріщинку і складочку. Беремо і це на замітку!

І в довершення нашого запаморочливого макіяжу губ наносимо блиск. До речі, робити це зовсім необов’язково постійно. Перламутрові відтінки помади і переливаються яскраві блиски ідеальні на вечір. На кожен день все-таки краще використовувати окремо або блиск або помаду.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code