Сумка-шопер – тандем зручності та стилю

Однією з найбільш зручних та практичних речей, котру обов’язково повинна мати кожна модниця, є сумка-шопер. З нею можна ходити не лише в магазин, а й на роботу, прогулянку чи навіть на ділову зустріч. Зважаючи на свою універсальність, така сумка з легкістю доводить свою незамінність у повсякденному житті. Які переваги їй притаманні, а також з чим в ідеалі її поєднувати та носити? Читайте у нашому матеріалі.

Переваги сумки-шопера

Традиційно шопери відрізняються від інших моделей рядом позитивних властивостей. До них належать наступні:

  • Гарна місткість. В сумку легко помістяться всі необхідні речі – від ключів та телефону до документів формату А4.
  • Довговічність. Якісні моделі традиційно виготовляються з натуральної шкіри. Серед величезного різноманіття шоперів окреме місце займають жіночі сумки зі шкіри флотар. В Києві їх можна купити, відвідавши інтернет-магазин за посиланням https://inbag.ua/zhinochi-sumki-zi-shkiri-flotar.html. Цей різновид шкіри відрізняється своєю екологічністю, зносостійкістю, еластичністю, а ще він дуже легкий та приємний на дотик.
  • Універсальність. Ця характеристика дозволить підібрати модель, яка буде доречна до вашого гардероба.

Поєднуємо форму та розмір зі стилем

Перед тим, як зробити свій вибір та поєднати річ з вашим стилем, візьміть до уваги такі параметри, як розмір та форма сумочки. Тож, якщо вам більше імпонує діловий стиль,  кращим варіантом стане сумка з прямими лініями. Завдяки цій формі можна створити елегантний образ. В тому випадку, якщо вам до вподоби невимушений стиль, то радимо обрати виріб з м’якими вигинами.

Колір теж важливий

Колірна палітра сумок-шоперів досить різноманітна. Обирати колір потрібно з урахуванням того, щоб він гармонійно поєднувався з гардеробом. Тобто якщо у вашому одязі переважають нейтральні тони, то їм буде імпонувати сумочка бежевого, чорного чи сірого кольорів. Саме з їхньою допомогою можна створити стильний образ. Якщо ж ви належите до поціновувачів яскравих та насичених кольорів, то можете придбати модель яскравого відтінку, яка покликана підкреслити вашу індивідуальність.

З чим можна носити сумку-шопер?

Дизайнери акцентують на тому, що сумки-шопери можна вдало поєднувати у досить сміливі комбінації. Так великі моделі гармонійно доповнять повсякденні сукні, костюми чи джинси. Щодо взуття, то беручи з собою шопер, ідеальним вибором стануть лофери, кеди чи чобітки на підборах. Головний момент при виборі сумки полягає у тому, щоб вона органічно доповнювала ваш стиль та виступала його беззаперечною родзинкою.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code