Відеорецепт: Домашня паста з беконом і каперсами

Напевно, ви погодитеся, що сама смачна і ніжна паста — це домашня. За рідкісним винятком, ніяка магазинна паста не зрівняється з тією, що ви зробите своїми руками. Адже якщо місити тісто з гарним настроєм і вкладати в цей процес душу, може вийти справжній кулінарний шедевр.
Прогисхождение пасти оповите безліччю історій і самих різних міфів. Звичайно, італійці вважають пасту споконвічно італійським продуктом, деякі приписують винахід пасти Марко Поло, інші – народам, які прийшли зі Сходу, або навіть вважають її стравою, запозиченим від монголів.
Як би те ні було, це страва, без сумніву, є улюбленим у багатьох гурманів, тим більше кожен може знайти рецепт на будь-який смак. А ось для цього варіанту вам знадобляться, крім свіжої пасти, бекон, базилік, каперси і томати. Buon appetito!
- Дивіться також: Відеорецепт: Салат з авокадо і сиром