Осінній макіяж за правилами

Не раз ми чули про те, що макіяж повинен бути не просто якісно виконаним, але ще і відповідати певній ситуації. А нинішні реалії модного візажу ще більше звужують межі доречного мейк-апу: він повинен відповідати певним сезону.

Осінній макіяж за правиламСогласитесь, дівчина з щільним шаром тонального крему виглядає дещо безглуздо спекотним літнім днем. І, навпаки, яскраві блакитні тіні і рожевий блиск не зовсім до місця взимку. Давайте розбиратися, у чому принципова відмінність між такими сезонними мейк-апами, як літній та осінній.

Підлаштовуємося під осінь

Ви коли-небудь замислювалися, чому те, як ми фарбуємося, залежить від пори року? По-перше, ми повинні підлаштовуватися під кольори і відтінки нового сезону. По-друге, з приходом нової пори року приходить новий стиль в одязі. Так, в осінні місяці одяг, який ми носимо, стає більш об’ємною і важкою. Щоб створити гармонійний образ, і врівноважити яскраві кольори осені, одяг і макіяж, ми просто змушені робити більш вагомий осінній мейк-ап.

Макіяж осені: від мінімалізму до експериментів

Якщо влітку через спеку, яскравого сонця і підвищеного потовиділення рекомендується «носити» на обличчі мінімум косметики, щоб шкіра дихала, то восени і погодні умови, і яскраві фарби природи підштовхують нас до експериментів.

На зміну легких засобів, відсутності тіней і минималистичному набору «туш блиск для губ» приходить більш складний мейк-ап, з використанням найрізноманітніших продуктів, текстур і квітів:

Текстури осіннього мейк-апу

Головне правило використання більш щільних текстур: щільний тональний крем, кремові тіні, гелієві структури… Така текстура допоможе не тільки приховати недоліки шкіри після літа (нерівний засмага, пігментні плями і т. д.), але і забезпечить більшу ступінь захисту в умовах посилення вітрів і холоду.

Щоправда, у такому різкому переході до більш щільним структурам криється одна небезпека: важливо не перестаратися з кількістю консилерів, тональников, пудр і рум’ян, щоб уникнути ефекту театральної маски.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code