Тип жіночої фігури. Що повинна знати жінка?

Будь-яка жінка хоч раз в житті вимовляв фразу: «Це мені не йде» або «Це не мій фасон». Але, звідки ця впевненість?

Якщо ми будемо говорити про світ моди, то тут маса варіантів фасонів одягу і, звичайно ж, одним людям вони йдуть, а іншим — ні. Як зазвичай формує свій гардероб дівчина (жінка)?

Найчастіше, робить це вона виключно за допомогою експерименту: йде по магазинах, витрачає купу часу, приміряє речі і те, що їй самій подобається, той і бере. Але є одна дуже важлива особливість: цей процес можна значно прискорити, а головне – полегшити, якщо знати свій тип фігури. Саме цього багато хто з жінок не знають. Знаючи свій тип, підібрати і скласти гардероб буде набагато простіше.

Отже, як жінка може без сторонньої допомоги визначити свій тип фігури? Треба знати, що існує п’ять типів жіночої фігури. Ви самі можете визначити свій тип просто уважно розгледівши себе стоячи біля дзеркала.

Тип, що має форму груші – широкі стегна і вузькі плечі. Яскраво виражені стегна, ноги злегка повні і короткі.
Пісочний годинник. Тип фігури, що нагадує цей предмет, вважається самим досконалим, гармонійним. Жінки з таким типом мають приблизно однакові пропорції ширини плечей і стегон. Уявіть всім відому Мерилін Монро. Вона типовий приклад фігури пісочний годинник.
Тип фігури, який схожий на яблуко, відрізняється від інших своєю «колом». Як правило, жінки з таким типом мають ідентичні пропорції стегон, грудей і талії. Від плечей до стегон у них йде заокруглена дуга.
Четвертий тип фігури можна умовно назвати прямокутним. Він трохи нагадує той, який описаний вище, але у даного типу пропорції стегон, плечей і талії не округлені, а мають своєрідні прямі і досить чіткі межі.
І, нарешті, останній тип жіночої фігури, який візуально нагадує трикутник. Цей тип діаметрально протилежний першому, тобто тут навпаки груди і плечі більш розвинені і є більш широкою частиною тіла. Стегна і ноги вузькі і тонкі. Іноді, таку жіночу фігуру називають «чоловічою».

Визначившись зі своїм типом фігури, жінка може правильно і швидко підібрати собі одяг. Треба пам’ятати, що підбираючи свій гардероб, ви повинні візуально підганяти його під тип пісочний годинник.

Так, для фігури груша слід намагатися приховати нижню частину тулуба і речі повинні бути не облягаючі. Виділяти треба верхню частину тіла, роблячи акцент саме на ній.

Тип яблуко виключає з підбору гардеробу складні фасони і облягаючі речі. Одяг має бути довгою і бажано прямої, щоб витягнути тіло. Приталені і облягаючий одяг буде виглядати просто безглуздо, якщо її одягне жінка з фігурою прямокутника, так як для даного типу слід підбирати одяг вільного і прямого крою.

І якщо у вас тип фігури трикутник, то слід особливо виділити нижню частину тіла. Уникати яскравих елементів в області грудей і плечей. Верх треба вибирати більш демократичний.

Слід сказати, що будь-яка жінка, з будь-яким типом фігури завжди буде цікава і приваблива, якщо вона доглянута. Жінка повинна любити себе такою, яка вона є і це головне, але, при цьому, звичайно ж, враховувати те, що описано вище.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code